At være kreativ handler ikke kun om at male, spille musik eller lave kreative ting. Livet er i sig selv en kreativ proces og hvis ikke du selv bliver aktiv medskaber af dit liv, vil nogen andre bare definere det for dig. For at blive i stand til skabe det du drømmer om, må du forbinde dig med din kreativitet. Alle mennesker rummer en skabende kraft, men ikke alle føler sig forbundet til den. Som coach brænder jeg for at hjælpe dig med at genskabe forbindelsen. 

Coachingen forgår igennem samtale og øvelser der er med til at styrke din kropsbevidsthed, i forhold til det tema du taler om. 
Desuden bruger jeg kreative øvelser som f.eks. tegning, som hjælpende redskab til bevidstgøre psykiske mønstre.

“Den samme form for modstand, usikkerhed og neuroser, der kendetegner dagliglivet – frygt for forandring, kedsomhed etc. – vil komme til udtryk, når man kaster sig ud i en kreativ proces. Ved at gå i dybden med en kunstart skaber man mulighed for at mønstre kan dukke op til overfladen, og det giver en alternativ vej til bevidstgørelse og afklaring. At spille et musikinstrument, skrive digte eller male kan få en til at mærke følelser og anlægge perspektiver, der er svært tilgængelige gennem forstandsmæssige processer.”

– Mark D. Forman (En Guide til Integral Psykoterapi)

Kreative blokeringer

Kreative blokeringer hænger ofte sammen med ubevidste tanker og overbevisninger, der hæmmer dine muligheder for udfoldelse. 
Måske har du lært at du ikke må begå fejl, hvilket er meget dårligt for kreativiteten, fordi det tit er gennem såkaldte “fejl”, at man udvikler sig. Måske føler du dig hæmmet af en indre perfektionistisk eller selvkritisk stemme, eller måske føler du dig låst fast i at ville kontrollere processen, og har glemt hvordan man leger og går på opdagelse, uden at skulle nå et bestemt resultat.

Men løsningen på dine kreative blokeringer er ikke altid at finde i din kreative praksis. Den kan også være gemt andre steder i dit liv. Måske er du i nogle livs-omstændigheder, f.eks. relationelle eller arbejdsmæssige forhold, som ikke støtter din kreative udfoldelses-proces. 
Hvad end det er som holder dig tilbage, findes vejen mod forandring gennem bevidstgørelse og handling!

“If you want to work on your art – work on your life!”
– Julia Cameron

Jeg tilbyder coaching inden for disse livs-temaer

Kreative eller kunstneriske blokeringer

Afklaring af værdier og mål

Opdage og ændre negative eller begrænsende tankemønstre

Opdage nyt potentiale og nye muligheder

Skabe kontakt til din krop, dit hjerte og din intuition 

Priser:
1 time / 700 kr
Forløb af 3 x 1 time / 1800 kr

25 % rabat til studerende på SU


En coaching session vare som minimum 1 time og foregår i Art Escape Studio på Nørrebro eller via Skype. 
Kontakt mig for en uforpligtende samtale hvor vi taler om dine forventninger og sammensætning af coaching-forløbet.