Løsningen på dine kunstneriske blokeringer er ikke altid at finde i selve kunsten, men ligger nogle gange gemt andre steder i livet. Ofte har de kunstneriske blokeringer af gøre med overbevisninger om dig selv eller verden, der på en eller flere måder hæmmer dine udfoldelsesmuligheder. Måske har du lært at du ikke må begå fejl, hvilket er katastrofalt for kreativiteten, fordi det ofte er gennem “fejl” eller “happy accidents” som jeg kalder det, at ens kreativitet udvikler sig. Måske oplever du at en perfektionistisk eller selvkritisk stemme blive vækket i dig, når du bruger din kreativitet, eller måske har du glemt hvordan man leger uden nødvendigvis at have øje for et bestemt resultat.

“If you want to work on your art – work on your life!”

– Julia Cameron

Det kan føles enormt tungt at mærke, at du har et potentiale, som du af en eller anden grund ikke får udlevet. Tungt, i den forstand, at du tilbageholder en kraftfuld energi, som du nu i stedet kommer til at bære rundt på. Men hvad skal der til for at du giver slip ?
Mange oplever, når de udvikler sig kreativt, at deres skyggesider vækkes til live. Skyggen er et dybdepsykologisk begræb som betegner de sider af personligheden vi har svært ved acceptere som en del af os selv. Det er de karaktertræk man ofte bemærker ved andre og som man enten frastødes eller tiltrækkes af, skyggen kan nemlig både være positiv og negativ. De kreative blokeringer er ofte et resultat, af den modstand der kan opstå over for den udviklings-proces som en integrationen af skyggen medfører. Som coach kan jeg hjælpe dig med at undersøge hvor og hvordan dine kreative blokeringer opstår, og give dig værktøjer til at forløse dem, så du kan komme til at skabe, lege og eksperimenterer igen og lade din egen kreativitet guide dig.

Travelers, there is no path, paths are made by walking.

– Antonio Machado

Min coaching kan bruges til at

afklare dine værdier og mål
opdage og ændre negative eller begrænsende tankemønstre
opdage nyt potentiale og nye muligheder
skabe kontakt til din krop, dit hjerte og din intuition

Jeg anvender b.la. visualisering, kreative og meditative øvelser som styrker din kropsbevidsthed og skaber bedre kontakt til dine følelser, i forhold til det tema du taler om.


Priser:
1 time / 700 kr
Forløb af 3 x 1 time / 1800 kr

25 % rabat til studerende på SU


En coaching session vare som minimum 1 time og foregår i Roskilde eller via Skype. Kontakt mig for en uforpligtende samtale hvor vi taler om dine forventninger og sammensætning af coaching-forløbet.

Kontakt mig her