1:1 coaching med fokus på kreativ udvikling

At være kreativ handler ikke kun om at male, spille musik eller lave kreative ting. Livet er i sig selv en kreativ proces og hvis ikke du selv bliver aktiv medskaber af dit liv, vil nogen andre bare definere det for dig. For at blive i stand til skabe det du drømmer om, må du forbinde dig med din kreative livs-energi. Alle mennesker rummer en skabende kraft, men ikke alle føler sig forbundet til den. Som coach brænder jeg for at hjælpe dig med at genskabe forbindelsen. 

Coachingen forgår igennem samtale og øvelser der er med til at styrke din kropsbevidsthed, i forhold til det tema du taler om. 
Jeg gør desuden brug af kreative øvelser som f.eks. tegning og meditative øvelser som kan hjælpe med at bevidstgøre psykiske mønstre.

[full_width background=”#fff” image=”http://www.idaglad.com/wp-content/uploads/2021/02/026FA558-6E08-43F8-A2BD-A0229244895E.png”]

“Den samme form for modstand, usikkerhed og neuroser, der kendetegner dagliglivet – frygt for forandring, kedsomhed etc. – vil komme til udtryk, når man kaster sig ud i en kreativ proces. Ved at gå i dybden med en kunstart skaber man mulighed for at mønstre kan dukke op til overfladen, og det giver en alternativ vej til bevidstgørelse og afklaring. At spille et musikinstrument, skrive digte eller male kan få en til at mærke følelser og anlægge perspektiver, der er svært tilgængelige gennem forstandsmæssige processer.”

– Mark D. Forman (En Guide til Integral Psykoterapi)

[/full_width]

Om kreative blokeringer

Kreative blokeringer hænger sammen med din livs-energi, som forvaltes gennem tanker, følelser og handlinger. Ubevidste negative tanker og overbevisninger kan hæmme dine muligheder for udfoldelse.
Måske er du bange for at begå fejl, hvilket har konsekvenser for din villighed og evne til at eksperimenterer og prøve nye ting. Måske føler du dig hæmmet af en indre perfektionistisk eller selvkritisk stemme, eller måske føler du dig låst fast i at ville kontrollere processen, og har glemt hvordan man leger og går på opdagelse, uden at skulle opnå et bestemt resultat. Det kan også være du aldrig får sagt ordentlig fra over for andre og derfor ofte føler dig diffus og energi-forladt.

Løsningen på dine kreative blokeringer er derfor ikke altid at finde i din kreative praksis. Den kan være gemt alle steder i dit liv. Det kan være du befinder dig i nogle ydre livs-omstændigheder, f.eks. relationelle eller arbejdsmæssige forhold som stresser dig og ikke støtter op om din kreative udfoldelses-proces. 
At leve et kreativt liv, er et valg som kun du kan tage og vejen mod forandring findes gennem bevidstgørelse og handling!
Gennem coaching kan vi sammen undersøge hvad det er som holder dig tilbage, så du kan komme i gang med at tage de første skridt mod en mere kreativ og fri tilværelse.

“If you want to work on your art – work on your life!”
– Julia Cameron

[full_width background=”#fff” image=”http://www.idaglad.com/wp-content/uploads/2021/02/026FA558-6E08-43F8-A2BD-A0229244895E.png”]

Jeg tilbyder coaching inden for disse livs-temaer

Forløse kreative eller kunstneriske blokeringer.

Sœtte sunde grœnse for dig selv og andre, så du kan tage vare på din kreative livs-energi.

Afklaring af værdier og mål.

Opdage og ændre negative eller begrænsende tankemønstre.

Opdage nyt potentiale og nye muligheder.

Skabe kontakt til din krop, dit hjerte og din intuition. [/full_width]

Priser:
1 time / 700 kr
Forløb af 3 x 1 time / 1800 kr

25 % rabat til studerende på SU


En coaching session vare som minimum 1 time og foregår via Zoom. 
Kontakt mig her for en uforpligtende samtale hvor vi taler om dine forventninger og sammensætning af coaching-forløbet.