Har du et særligt motiv i tankerne?

Et abstrakt maleri som passer til farverne og møblerne i stuen? Et portræt af en du elsker? Eller måske en personlig gave i form af et maleri?
Vi tager en snak om dine forventninger og ønsker til størrelse, farver, motiv, stil og materiale. Jeg maler billeder i både akryl, olie og akvarel.

Sjælebilleder

En af mine gaver som kunstner og menneske er min evne til at se, forstå og omsætte følelser og længsler til billeder. Derfor maler jeg ofte billeder som afspejler sjælens rejse, og det tilbyder jeg også at gøre for dig. Vi starter med en samtale, da dette arbejde kræver lidt større kendskab til hvem du er som menneske, eller det menneske billedet omhandler. Jeg vil på baggrund af denne samtale danne mig en fornemmelse af, hvad du ønsker billedet skal udtrykke, og tilbyde min sparring og viden. Herfra vil du blive taget med undervejs i billede-skabelses-processen, så maleriet kommer til at ramme så tæt på din vision som muligt. Processen med at billedliggøre sjælen kan være dybt healende og transformerende, og fungerer særligt godt i forbindelse med større livsforandringer eller overgangs-ritualer.

Praktisk

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Ved bestilling betales minimum 50% af beløbet inden påbegyndelsen af maleriet, og det resterende når maleriet er færdig og klar til afsendelse/afhentning.

For nærmere info om priser og tid, kontakt mig venligst her.

OBS: Har du CVR nr?

Mange virksomheder er ikke klar over, at de kan trække den kunst, som de køber fra i skat! Du kan læse om reglerne HER.