Maling & Meditation

Gennem Maling & Meditation reflekterer vi over mødet mellem det kreative, det meditative og det relationelle. I dette frirum inviteres du til at slippe din to-do-list for en stund og i stedet vende opmærksomheden indad. I gennem meditative og non-verbale kreative øvelser, går vi på opdagelse i os selv og forsøger et forbinde os til vores egen kreative kerne. Sammen undersøger vi hvordan det føles at være i kroppen, i rummet og i relation til hinanden fra et mere fordybet sted. Man skal IKKE kunne noget på forhånd for at kunne deltage – hverken male eller meditere. Alt bliver guidet og det der skal males er helt frit og intuitivt.

Når vi sœtter os ned med lukkede øjne og forsøger at berolige sindet, opdager vi til vores overraskelse, at vi ikke møder et sted som er helt fri af tanker og følelser. Det lader til at sindet er i et konstant flow af skabelse; tanker dukker op ud af det blå, følelser kommer frem, nye ideer tager form helt af sig selv. Vi behøver ikke gøre noget. Når den agerende del af os træder til side, fortsœtter det kreative flow. Lige gyldig hvordan det manifesterer sig – som malerier, musik, at skrive eller finde på nye ideer – lader det til at opmærksomheden i vores indernes kerne er fundamentalt kreativ. Denne kreativitet kan ikke fremtvinger, kontrolleres eller systematiseres. Men den kan blomstre af sig selv. Vi kan sœtte den fri, vi kan lytte til den og danse med den. Måske er det bedste vi kan gøre, at træde lidt til side og lade den udfolde sig af sig selv.

Workshoppen faciliteres og guides af
Kaspar Meitil – Psykolog, meditationslœrer og forfatter til bogen Kunsten at glemme sig selv
Ida Glad – Billedkunstner, kunstlœrer, BS i Psykologi og Lifecoach.

*Eventen tilgodeser både dansk og engelsk talende deltagere.

[full_width background=”#fff” image=”http://www.idaglad.com/wp-content/uploads/2021/02/026FA558-6E08-43F8-A2BD-A0229244895E.png”]

Gå ikke glip af nyheder om workshops og rabatter.
Tilmeld dig nyhedsbrevet.

 [/full_width]

COVID19 INFO:

Hvis du har symptomer, skal du ikke møde op til eventen. Du kan kontakte os, og vi kan diskutere muligheden for at du kan bruge din billet på et senere tidspunkt.