Hvad vil du være når du bliver stor? Når jeg blev stillet det spørgsmål som barn, kan jeg huske at jeg tænkte, at kunstner måtte vœre det allermest fornemme man kunne blive, så jeg turde nœsten ikke drømme om selv at blive det. Heldigvis holdt jeg aldrig op med at tegne og male eller drømme, og langsomt lærte jeg at manifestere mine drømme til virkelighed.
Lige meget hvad man drømmer om at skabe, om det er en karriere, en familie eller et maleri, er nogle af de sammen skabende principper på spil. Jeg har gjort det til en del af min livsmission at lœre at mestre dem.

I min søgen efter identitet som teenager, blev min interesse for selvudvikling vækket. Siden da har jeg udforsket psykologi og energetisk arbejde både igennem uddannelser, kurser, workshops og terapi og igennem mit personlige liv via en daglig meditativ praksis. Jeg er sœrlig inspireret af den schweiziske psykiater C.G Jung’s dybdepsykologi og hans teori om skyggen og det underbevidste.

Som voksen er jeg blevet opmærksom på, hvordan den kreative udfoldelse kan bruges i forbindelse med personlig udvikling, til at stimulere og bearbejde forskellige psykiske processer. Jeg har brugt billede-arbejdet som kilde til refleksion og healing gennem det meste af mit voksenliv. Jeg er fascineret af farver og deres uendelige muligheder. De minder mig om alle de aspekter, der hører med til at være menneske. Hvor mange farver har jeg på min livs-palet? – bruger jeg dem alle sammen? – og hvordan gør jeg mit eget liv til et storslået maleri?

Jeg maler for det meste med akryl-maling eller akvarel men benytter også andre materialer som fx. blæk, papir, oliemaling og oliekridt. Jeg er inspireret af det Japanske æstetik begreb Wabi Sabi, der handler om at finde skønhed i det uperfekte eller det naturlige. Naturen spiller en stor rolle i mit liv og er også en af mine største kilder til inspiration.

Jeg har bl.a haft udstillinger i Svendborg, Faaborg og København og doneret kunst til non-profit organisationen WAFA – Water, Air, Food Awards. Jeg har haft fast undervisning for ArtnSips Social Art Events i København og Roskilde siden år 2017. Desuden er jeg en del af kunstner kollektivet COLLECTIVE 13 som holder til i Art Escape Studios på Nørrebro, hvorfra jeg også underviser og arbejder som udøvende billedkunstner. Jeg er certificeret life-coach fra ID-Akademy fra år 2013 og læser på nuværende tidspunkt psykologi og kommunikation på Roskilde Universitet. Jeg bor i Roskilde sammen med min datter.

Hvis jeg kunne gå tilbage og give mit barndoms-selv et godt råd, når hun bliver spurgt om, hvad hun vil være når hun bliver stor, så ville jeg dele følgende citat med hende.

“Let yourself be silently drawn by the strange pull of what you truly love.
It will not lead you astray.”
Rumi

Uddannelses baggrund:

AFUK – Akademiet for utæmmet kreativitet, Kbh
Skolen for Kunst og Design, Århus
Kompetence Huset, Århus
VERA – Skole for kunst og design, Kbh
Dekorations maler, Svendborg Erhvervsskole
Lifecoach fra ID-Akademy / Ole Vadum Dahl, Kbh
Bachelor i social-psykologi og kommunikation fra Roskilde Universitet, Roskilde

Kurser i Kunst & Kreativitet:

Portræt-maling / Mads Rye
Kursus i farve-lære / Niels Frank
Abstrakt maling / Saeed Fadavi
Akvarel kursus / Kai Glad
A year of painting 1 and 2 / Alena Hennesy
A year of healing / Alena Hennesy
Kreativ Skrivning & Imagination / Aksel Haaning
Better than Art School / Amira Rahim
Illustration techniques to unlock your creativity / Adolfo Serra

Andre Kurser:

Menstrual Wisdom and Power Circle / Diana Z. Petrova