Hvad vil du være når du bliver stor? Når jeg blev stillet det spørgsmål som barn, tænkte jeg at kunstner måtte vœre det største man kunne blive, så jeg turde nœsten ikke drømme om det. Heldigvis holdt jeg aldrig op med at tegne, male og drømme, og hen af vejen lærte jeg at arbejde mig igennem min egen frygt og modstand og gradvist manifestere mine kreative drømme.

I min søgen efter identitet som teenager, blev min interesse for selvudvikling vækket. Siden da har jeg udforsket psykologi og energetisk arbejde både igennem uddannelser, kurser, workshops og terapi og igennem mit personlige liv via en daglig meditativ praksis. Jeg er sœrlig inspireret af den schweiziske psykiater C.G Jung’s dybdepsykologi.

Som voksen er jeg blevet opmærksom på, hvordan kunstnerisk udfoldelse kan bruges i forbindelse med personlig udvikling, til at stimulere og bearbejde forskellige psykiske processer. Jeg har brugt billede-arbejdet som kilde til refleksion og healing gennem det meste af mit voksenliv. Jeg er fascineret af farver og deres uendelige muligheder. De minder mig om alle de aspekter, der hører med til at være menneske. Hvor mange farver har jeg på min livs-palet? – bruger jeg dem alle sammen? – og hvordan gør jeg mit eget liv til et storslået maleri?

Jeg maler både figurativt og abstrakt, for det meste med akryl-maling eller akvarel men benytter også andre materialer som fx. blæk, papir, oliemaling og oliekridt. Jeg er inspireret af det Japanske begreb Wabi Sabi, der handler om at finde skønhed i det uperfekte eller det naturlige. Naturen spiller en stor rolle i mit liv og er også en af mine største kilder til inspiration.

Jeg har bl.a haft udstillinger i Svendborg, Faaborg og København og doneret kunst til non-profit organisationen WAFA – Water, Air, Food Awards. Jeg har undervist for ARTXP Social Art Events i København og Roskilde fra 2017-2020 og været ansat som billedkunstlærer i folkeskolen. Jeg er på nuværende tidspunkt en del af et kvindeligt kunstner kollektiv som holder til i Art Escape Studios på Østerbro. Herfra underviser jeg i akvarel-maling, faciliterer kunst-events og arbejder som udøvende billedkunstner. Jeg er certificeret life-coach fra ID-Akademy fra år 2013 og har en Bachelorgrad i Socialpsykologi og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Jeg bor i Roskilde sammen med min datter.

Hvis jeg kunne gå tilbage og give mit barndoms-selv et godt råd, når hun bliver spurgt om, hvad hun vil være når hun bliver stor, så ville jeg dele følgende citat med hende.

“Let yourself be silently drawn by the strange pull of what you truly love.
It will not lead you astray.”
Rumi

[full_width background=”#fff” image=”026FA558-6E08-43F8-A2BD-A0229244895E”]

Uddannelses baggrund:

AFUK – Akademiet for utæmmet kreativitet, Kbh
Skolen for Kunst og Design, Århus
Kompetence Huset, Århus
VERA – Skole for kunst og design, Kbh
Dekorations maler, Svendborg Erhvervsskole
Lifecoach fra ID-Akademy / Ole Vadum Dahl, Kbh
Bachelor i social-psykologi og kommunikation fra Roskilde Universitet, Roskilde

Kurser i Kunst & Kreativitet:

Portræt-maling / Mads Rye
Kursus i farve-lære / Niels Frank
Abstrakt maling / Saeed Fadavi
Akvarel kursus / Kai Glad
A year of painting 1 and 2 / Alena Hennesy
A year of healing / Alena Hennesy
Kreativ Skrivning & Imagination / Aksel Haaning
Better than Art School / Amira Rahim
Illustration techniques to unlock your creativity / Adolfo Serra

Andre Kurser:

Menstrual Wisdom and Power Circle / Diana Z. Petrova
Celebration Day For Girls Facilitator / Celebration Day For Girls

[/full_width]