Hvad vil du være når du bliver stor? Det spørgsmål blev jeg stillet da jeg var lille. Dengang troede jeg, at det mest fornemme man kunne blive i hele verden var kunstner…derfor turde jeg ikke drømme om at blive det. Men heldigvis holdt jeg aldrig op med at tegne og male!

I min søgen efter identitet som teenager, blev min interesse for selvudvikling vækket. Siden da har jeg udforsket psykologien og det energetiske arbejde både igennem uddannelser, kurser, workshops og terapi, såvel som igennem mit personlige liv og gennem en daglig meditativ praksis.

Som voksen er jeg blevet opmærksom på, hvordan den kreative udfoldelse, kan bruges i forbindelse med personlig udvikling, til at stimulere eller bearbejde forskellige psykiske processer. Jeg har selv brugt billede-arbejdet som kilde til refleksion og healing gennem det meste af mit voksenliv. Jeg er fascineret af farver og deres uendelige muligheder. De minder mig om alle de aspekter, der hører med til at være menneske. Hvor mange farver har vi på vores livs-palet? – bruger vi dem alle sammen? – og hvordan gør vi vores eget liv til et storslået maleri?

Jeg maler for det meste med akryl-maling men benytter også andet materiale som fx. akvarel, blæk, papir, oliemaling og oliekridt. Mine malerier er en blanding af abstrakte farve-motiver og figurative motiver, som for det meste udtrykker en del af mit eget psykologiske og følelsesmæssige liv. Jeg er inspireret af det Japanske æstetik begreb Wabi Sabi, der handler om at finde skønhed i det uperfekte eller det naturlige. Naturen spiller i det hele taget en stor rolle i mit liv og er også en af mine største kunstneriske inspirationskilder.

Jeg har bl.a haft udstillinger i Svendborg, Faaborg og København og doneret kunst til non-profit organisationen WAFA – Water, Air, Food Awards. Jeg har undervist fast for ArtnSips Social Art Events i København og Roskilde siden år 2017 og er en del af kunstner kollektivet COLLECTIVE 13 som holder til i Art Escape Studios på Nørrebro. Jeg er certificeret life-coach fra ID-Akademy, år 2011-13 og læser på nuværende tidspunkt psykologi og kommunikation på Roskilde Universitet. Jeg bor i Roskilde sammen med min datter.

Hvis jeg i dag skulle give mit barndoms-selv et godt råd, næste gang hun bliver spurgt om, hvad hun vil være når hun bliver stor, så ville jeg dele følgende citat med hende.

“Let yourself be silently drawn by the strange pull of what you truly love.
It will not lead you astray.”
Rumi

Uddannelses baggrund:

AFUK – Akademiet for utæmmet kreativitet, Kbh
Skolen for Kunst og Design, Århus
Kompetence Huset, Århus
VERA – Skole for kunst og design, Kbh
Dekorations maler, Svendborg Erhvervsskole
Lifecoach fra ID-Akademy / Ole Vadum Dahl, Kbh
Bachelor i social-psykologi og kommunikation fra Roskilde Universitet, Roskilde

Kurser i Kunst & Kreativitet:

Portræt-maling / Mads Rye
Kursus i farve-lære / Niels Frank
Abstrakt maling / Saeed Fadavi
Akvarel kursus / Kai Glad
A year of painting 1 and 2 / Alena Hennesy
A year of healing / Alena Hennesy
Kreativ Skrivning & Imagination / Aksel Haaning
Better than Art School / Amira Rahim
Illustration techniques to unlock your creativity / Adolfo Serra

Andre Kurser:

Menstrual Wisdom and Power Circle / Diana Z. Petrova