Jeg er et af de børn som aldrig stoppede med at tegne og male, og som voksen udviklede billede-arbejdet sig til at blive mit foretrukne sted for selvrefleksion og healing. Gradvist blev jeg bevidst om, hvordan kunstnerisk udfoldelse kan bruges til at stimulere psykiske og følelsesmæssige processer – og hvordan det fordybende og kontemplative rum, som billede-arbejdet åbner op for, kan være en kilde til iboende visdom.

Min kerne-interesse ligger i krydsfeltet mellem kunst, kreativitet, æstetik og psykologi. Jeg er bl.a inspireret af den schweiziske psykiater C.G Jung’s dybdepsykologi og økopsykologien.

Jeg elsker at arbejde med farver og jeg fascineres af deres uendelige muligheder. De minder mig om alle de aspekter, der hører med til at være menneske. Hvor mange farver har vi på vores livs-palette? – bruger vi dem alle sammen? – og hvordan gør vi vores egen liv til et storslået maleri?

Jeg maler figurativt og abstrakt, for det meste med akryl- eller akvarel- maling, men benytter også andre materialer som fx. blæk, papir, oliemaling og oliekridt. Jeg er inspireret af det Japanske begreb Wabi Sabi, der handler om at finde skønhed i det uperfekte eller det naturlige. Naturen spiller en stor rolle i mit liv og er en af mine største kilder til inspiration. Når vi bliver fortrolige med naturens og hverdagens magi, er der inspiration at hente alle steder omkring os!

Jeg har en undervist børn og voksne i billedkunst og kreative processer siden 2017, bla som kunst-lærer i ARTXP Social Art Events, via aftenskoler som FOF og DOF, som billedkunstlærer i folkeskolen og gennem egen virksomhed. Jeg er på nuværende tidspunkt en del af et internationalt kvindeligt kunstner-kollektiv som holder til i Art Escape Studios på Østerbro. Herfra underviser jeg i akryl, akvarel og kaffe maling og arbejder som udøvende billedkunstner. Jeg er certificeret life-coach fra ID-Akademy (2013) og læser nu min kandidat i social-psykologi og læring fra Roskilde Universitet. Jeg bor i Roskilde sammen med min datter og vores to hunde.

Uddannelses baggrund:

AFUK – Akademiet for utæmmet kreativitet, Kbh
Skolen for Kunst og Design, Århus
Kompetence Huset, Århus
VERA – Skole for kunst og design, Kbh
Dekorations maler, Svendborg Erhvervsskole, Svendborg
Lifecoach fra ID-Akademy / Ole Vadum Dahl, Kbh
Kreativ proces facilitator / Bloom Institute, Kbh
Bachelor i social-psykologi og kommunikation fra Roskilde Universitet, Roskilde

Kurser i Kunst & Kreativitet:

Portræt-maling / Mads Rye
Kursus i farve-lære / Niels Frank
Abstrakt maling / Saeed Fadavi
Akvarel kursus / Kai Glad
A year of painting 1 and 2 / Alena Hennesy
A year of healing / Alena Hennesy
Kreativ Skrivning & Imagination / Aksel Haaning
Better than Art School / Amira Rahim
Illustration techniques to unlock your creativity / Adolfo Serra
Cityscapes in watercolor / Alvara Castagnet
Watercolor portraits / Ale Casanova
Acrylic portraits / Will Kemp

Andre Kurser:

Menstrual Wisdom and Power Circle / Diana Z. Petrova
Celebration Day For Girls Facilitator / Celebration Day For Girls