Book dit næste arrangement

Leder du efter en sjov og meningsfuld aktivitet til din næste fødselsdagsfest, teambuilding-event eller julefrokost – hvad end du planlægger! Så er et af mine kreative event-tilbud måske lige det det du søger.

Konceptet er enkelt. Du vælger din foretrukne kreative aktivitet og omgivelser. Arrangementet kan afholdes på dit valgte sted eller i Art Escape Studios café. Du kan vælge at medbringe dit eget materiale eller lade mig stå for det det. Jeg bruger altid kunst-materiale af professionel kvalitet. Pris afhænger af arrangementets opbygning og antal deltagere. Læs om de forskellige kreative aktiviteter nedenfor.

Jeg ønskede at mine veninder skulle udfordres kreativt. Samtidig ønskede jeg at vi skulle snakke om andet end arbejde og børn. Ida var virkelig tålmodig og god til at guide os igennem hele processen fra skitse til værk. Flere af mine veninder har allerede købt lærred og pensler fordi de fandt ud af at de faktisk var ret dygtige. En virkelig en god oplevelse.

Lisbeth – Fra hendes private fødselsdagsfest

VÆLG DIN KREATIVE AKTIVITET

Denne side er under opbygning. Kommer snart.