Expressive soul art class

På dette intuitive male kursus inviteres du til at udforske din egen kreativitet og skabe billeder fra din egen sjœl. Intentionen er at skabe et trygt rum, hvor du kan udøve din kreativitet, lære og vokse gennem dit egen unikke udtryk.

Undervisningen er for begyndere såvel som let øvede malere. Hvad end du er til det abstrakte eller figurative udtryk, har du mulighed for at prøve forskellige ting af og udvikle din egen personlige stil gennem akrylmaling samt andre mixed-media metoder og teknikker.

At udtrykke sig kunstnerisk kan være meget frigørende, healende og have en terapeutisk effekt. På dette kursus er der plads til det hele.  

I begyndelsen af hver undervisningsgang vil der være en kort guided meditation, for at grounde og skabe dybere forbindelse til os selv, inden vi begynder at male. Hver undervisningsgang består af teori og øvelser, der vil give dig større viden og erfaringe med de forskellige materialer vi benytter, samt indsigt i hvordan du kan bruge dem på din engen måde. Derefter vil der være fri maling, men en kort pause ind i mellem.

Dette er ikke et kunst-terapeutisk forløb men indeholder terapeutiske og selvreflekterende øvelser.
Kurset tilgodeser både dansk og engelsk talende elever.

Hvad du vil få med fra dette kursus:

Basal viden om akryl maling og farve teori.
Mixed media metoder.
Et trygt rum til at udforske din kreativitet og udvikle din egen unikke malestil.
Fokuseret tid til at forbinde dig med dig selv og din egen kreative sjæl.
Støtte og guidning igennem kreative blokeringer (hvis de opstår).

[full_width background=”#fff” image=”026FA558-6E08-43F8-A2BD-A0229244895E”]

REGISTRERING, TID OG STED:

Kurset er midlertidigt taget af programmet. Hvis du vil informeres om nye datoer for kurset, så kontakt mig venligst her
Undervisningen foregår i Are Escape Studios på Blegdamsvej 68 (over for Rigshospitalet).

KURSET KOSTER 2550 KR
Prisen inkludere alle høj kvalitets kunst-materialer og kan bookes gennem Art Escape Studios.

Hver undervisningsgang har forskellige temaer, som relaterer sig til den kreative proces vi gennemgår, men det er også en invitation til at kigge ind i hvordan vi relatere til temaet i vores liv generalt.

[/full_width]

Første gang – Bliv fortrolig med farver

Tema: Balance

Den første undervisningsgang handler om farver – fundamentet i ethvert maleri. Du vil blive introduceret til basisviden indenfor farveteori og strategier for farveblanding + maleøvelser der giver dig en bedre forståelse for hvordan du kan sammensœtte og udnytte farvernes potentiale. Formålet med denne session er at give dig et solidt vidensfundament, som du kan bruge næste gange du skal udvælge og balancerer farver i dit arbejde, samt plads til at udvikle en fornemmelse for hvordan du relaterer til farver på et personligt plan.

Anden gang – Forstå komposition og figur

Tema: Valg

Denne undervisningsgang vil introducere dig til designkoncepter og andre visuelle værktøjer, der giver dig den mest nødvendige viden til at skabe gode kompositioner i dine malerier. Vi vil bl.a undersøge hvordan man kan bruge farve valør, penselstrøg og andre male strategier, til at skabe særlige effekter i både abstrakte og figurative malerier. På et indre plan vil vi bemœrke, hvordan vi forholder os til valg, da alle valg vi tager både skaber nye muligheder og udelader andre.

Tredje gang – Drømme landskaber med blœk og flydende maling

Tema: Drømme

Denne gang skal vi eksperimenterer med at skabe særlige effekter i maleriet med vand og arbejde med transparente lag. Vi vil bruge akrylmaling, med meget vand i, sammen med blæk og arbejde på aquabords, som er et særligt vandabsorberende lærred. Med vandet kan vi skabe lette og drømmende effekter i maleriet og udtrykke os på et dybere følelsesmæssigt eller underbevidst niveau.  

Fjerde gang – Skab dybde gennem lag

Tema: Tillid

På denne kursusgang vil der blive demonstreret forskellige mixed media teknikker og du vil lære hvordan du kan skabe dybde i maleriet gennem lag. Vi skal arbejde med papir, stencils og lærer metoder til at skabe interessante effekter i maleriet. Vi skal undersøge, både i os selv og på lærredet, hvordan vi arbejder med de tre kreative principper: Skabelse, vedligeholdelse og eliminering, og opbygger den tillid der skal vœre til stede i en skabelses proces, som bliver ved med at tage os til nye niveauer.

Femte gang – Brug naturen som inspiration

Tema: Observer

På den sidste undervisningsgang, vil vi vende os mod naturen for inspiration. Alle steder vi kigger hen er der former, farver, mønstre, landskaber osv. som vi kan observere og lœre fra. Naturen har evnen til at organiserer kaos ind i perfekt balance. Vi vil arbejde med det Japanske æstetiske koncept: Wabi Sabi, som handler om at se skønheden i det uperfekte. Vi vil også øve os i at observere os selv og vores kreative udfoldelses proces, uden at dømme os selv.