Min baggrund

Som barn elskede jeg at tegne og male og det blev jeg ved med som voksen. Jeg bruger min kreativitet til at forbinde mig med mig selv, da jeg er bevidst om hvordan kunstnerisk udfoldelse kan åbne for psykiske og følelsesmæssige processer.

Min kerne-interesse ligger i krydsfeltet mellem kunst, kreativitet, æstetik og psykologi. Jeg er overbevist om, at man gennem kunstnerisk skaben kan udvikle vigtige livsfærdigheder som kreativitet, nysgerrighed, observationsevne, tålmodighed, mod og meget mere.

Jeg elsker at arbejde med farver, da jeg fascineres af deres uendelige blandings muligheder, og hvordan de påvirker hinanden. De udgør en glimrende metafor for selve livet. Hvilke farver har vi på vores livs-palette, og ved vi hvordan vi får mest muligt ud af dem? Hvordan gør vi vores egen liv og vores fælles verden til et storslået maleri?

Som kunstner arbejder jeg både figurativt og abstrakt, for det meste i akvarel, akryl og andre materialer. Jeg er inspireret af det Japanske begreb Wabi Sabi, der handler om at se skønheden i det uperfekte som det findes i naturens. Naturen spiller i det hele taget en stor rolle i mit liv og er en af mine største kilder til inspiration.

Jeg bor i Roskilde sammen med min datter og vores to hunde.


NYE WORKSHOPS & KURSER

KOMMENDE BEGIVENHEDER
Juni 222024
Portræt i akvarel

Læs mere og tilmeld dig HER

Juli 272024
Blomster Croquis
Send en mail for at tilmelde dig
August 202024
Akvarel Kursus

Læs mere og tilmeld dig HER

August 252024
Blomster Croquis
Send en mail for at tilmelde dig