Teambuilding & private workshops

Akvarel maling workshop

Denne hyggelige workshop er designet til at give deltagerne en sjov og spændende indføring i akvarellens magiske univers.

Akvarel maling indbyder til leg og kreative eksperimenter, hvor alle hurtigt kan få smukke resultater, når først de lærer de mest basale principper.
Gennem en skidt-for-skridt guidning, vil vi sammen male et simpelt motiv, så I kan gå fra workshoppen med en færdigt og smukt akvarel. Workshoppenes varighed er ca. 3 timer.


Kaffe maling workshop

Oplev kaffe på en helt ny måde på denne workshop, hvor I vil blive introduceret til kaffe som kunst-medie. Jeg guider, skridt-for-skridt, i hvordan man kan skabe et smukt maleri kun ved brug af kaffe og vand.
Aktiviteten er perfekt som underholdende og fordybende aktivitet til forskellige arrangementer.
Workshoppenes varighed er ca. 3 timer, og i vil gå derfra med et færdigt maleri, klar til at tage med hjem og indramme. Se eksempler på kaffe-malerier her.


Akryl maling workshop

Denne aktivitet er perfekt som et underholdende indslag til forskellige arrangementer hvor den kreative aktivitet kan skabe en ny form for samværd som både kan være anledning til fordybelse og/eller sjov og ballade. Vi maler et fælles motiv i akryl maling hvor jeg demonstrerer alle led i processen skridt-for-skridt. Workshoppens varighed er ca. 3 timer.


“Jeg ønskede at mine veninder skulle udfordres kreativt. Samtidig ønskede jeg at vi skulle snakke om andet end arbejde og børn. Ida var virkelig tålmodig og god til at guide os igennem hele processen fra skitse til værk. Flere af mine veninder har allerede købt lærred og pensler fordi de fandt ud af at de faktisk var ret dygtige. En virkelig en god oplevelse.”


– Lisbeth (Fra hendes private fødselsdag)


Natur mandala workshop

En mandala er en geometrisk figur, som skabes af symmetriske mønstre. Mandalaens cirklelform, uden ende og begyndelse, bruges som symbol på helhed. På denne workshop skal vi ud i naturen og samle sten, blomster, blade, bær, pinde, nødder og andre forskellige former og farver der kan bruges som byggesten til mandalaen. Denne kunstform kaldes “land-art” som handler om at skabe kunst med naturens elementer. Workshoppen er designet til børn i alderen 7-12 år og tilrettelægges således at børnene kommer med ud og indsamler årstidens materialer. Hvis det pga. logistiske omstændigheder ikke er muligt, indsamler jeg materialet på forhånd og medbringer det.


Formålet med workshoppen er at give børnene en fordybende oplevelse med naturen, som stimulerer deres æstetiske og visuelle sansning.